MAAK EEN AFSPRAAK
VOOR EEN
BEREFIJN MOMENT

Maak snel een afspraak !

Je eigen knuffel-beer maken is een uniek moment en dit willen we dan ook 100 % uniek houden en maken, daarom werken wij op afspraak. Geen drukte om je heen, je bent hier helemaal alleen.

Met entertainment van onze Berentovenaar wordt dit uniek moment nog extra speciaal.

Je komt terecht in een fantastische berenwinkel vol magie, een luxueuze stoel staat voor jullie klaar, jullie zijn de koning of koningin van de berenwinkel en samen genieten we van dit uniek privé moment.

Je komt niet terecht in een grote winkel, waar bezoekers om je heen lopen, waar je aan je lot word overgelaten en winkelbedienden rond je heen lopen, neen, Berefijn is uniek en biedt jou een heerlijk moment.

De sfeer, de muziek, het entertainment en dat uniek privé moment waar iedereen van geniet, daar houden wij van. En daar houden ook zowel kinderen, tieners als volwassenen van. Niet alleen onze Berefijne Makers, maar ook begeleidende mama’s, papa’s, grootouders, peters en meters.

En … dit alles kost je niets extra, alles zit in de prijs begrepen! Berefijn, niet?

Maak snel een afspraak. Geef zeker ook het correcte aantal Berenmakers aan die je meebrengt. En vergeet hun namen, leeftijden en alle andere belangrijke info niet te vermelden in het veld ‘Opmerkingen’.

Belangrijk: Gezien de verplichte maatregelen, de algemene veiligheid én de eventuele boetes zijn wij momenteel genoodzaakt om per afspraak maar maximaal 2 volwassenen (+12 jaar) en 3 kinderen (-12 jaar) toe te laten. Wenst u met meer personen te komen vragen we u om uw bezoek nog uit te stellen. Indien u op de afspraak verschijnt met meer personen dan beschreven mogen wij u geen toegang verlenen. Dank voor jullie begrip!

Afspraak = Afspraak, maar… mocht u verhinderd zijn…

Berefijn werkt met een unieke en persoonlijke aanpak. Maar dit kan enkel indien gemaakte afspraken nageleefd worden. We vragen u daarom vriendelijk om ons minstens 24u op voorhand te verwittigen via mail of telefoon 03/480.10.18 indien u uw afspraak niet zal kunnen nakomen.