MAAK EEN AFSPRAAK
VOOR EEN
BEREFIJN MOMENT

Maak snel een afspraak !

Je eigen knuffel-beer maken is een uniek moment en dit willen we dan ook 100 % uniek houden en maken, daarom werken wij op afspraak. Geen drukte om je heen, je bent hier helemaal alleen.

Met entertainment van onze Berentovenaar wordt dit uniek moment nog extra speciaal.

Je komt terecht in een fantastische berenwinkel vol magie, een luxueuze stoel staat voor jullie klaar, jullie zijn de koning of koningin van de berenwinkel en samen genieten we van dit uniek privé moment.

Je komt niet terecht in een grote winkel, waar bezoekers om je heen lopen, waar je aan je lot word overgelaten en winkelbedienden rond je heen lopen, neen, Berefijn is uniek en biedt jou een heerlijk moment.
Wat is nu juist een Berefijn moment? : Bij Berefijn ga je van begin tot einde zelf je knuffel samenstellen, we beginnen met kiezen, daarna gaan we vullen, ja hoor, dit mag je ook zelf doen onder begeleiding. Vervolgens gaan we je knuffel nog extra blij maken met een wensje, hartslag, geluidje en geurtje erbij en dan is het nog niet voorbij, er horen ook kleren, schoenenen accessoires bij.

De sfeer, de muziek, het entertainment en dat uniek privé moment waar iedereen van geniet, daar houden wij van. En daar houden ook zowel kinderen, tieners als volwassenen van. Niet alleen onze Berefijne Makers, maar ook begeleidende mama’s, papa’s, grootouders, peters en meters.
Voor welke leeftijd is een Berefijn moment geschikt? : Berefijn is er voor groot en klein, onze jongste bezoeker is 2 jaar en onze oudste is 85 jaar. Knuffels zijn er voor elk moment van plezier tot verdriet, van een lach tot een traan.

En … dit alles kost je niets extra, alles zit in de prijs begrepen! Berefijn, niet?
Wat kost een Berefijn moment? : U betaald enkel de producten die u aankoopt tijdens het Berefijne moment. Het Berefijne moment zelf kost niets extra. U bepaald zelf uw budget ! Betaalmogelijkheden tijdens een Berefijn moment zijn Bancontact / Pinnen of Cash. Alle prijzen kan u terugvinden bij de artikelen op onze webshop.

Maak snel een afspraak. Geef zeker ook het correcte aantal Berenmakers aan die je meebrengt. En vergeet hun namen, leeftijden en alle andere belangrijke info niet te vermelden in het veld ‘Opmerkingen’.
Hoe lang duurt een Berefijn moment? : Afhankelijk van het aantal Berefijne makers rekenen wij tussen de 45min. en 90min. OPGELET ! De duurtijd START op het afgesproken aanvangsuur. Indien U laattijdig aanwezig bent zal dit gevolgen hebben op het verloop van uw BEREFIJN moment waardoor mogelijks niet alles binnen de duurtijd voltooid kan worden. BEREFIJN is voorzien van een GRATIS parking vlak voor de deur.

U kan uw afspraak hier zelf boeken, hoe ziet onze agenda er uit?
* GROENE dag = op deze dag zijn er nog vrije momenten
– WITTE uren = VRIJ MOMENT
GRIJZE uren = VOLZET
* RODE dag =
op deze dag zijn er GEEN momenten meer vrij

Wenst u een afspraak in een maand die momenteel nog niet beschikbaar staat?
Wij stellen onze agenda enkele weken voorafgaand op een nieuwe maand pas open, dit om de Berefijne momenten en Berefijne Feestjes correct op elkaar te kunnen afstemmen.

Stuur dan een e-mail naar  info@berefijn.be met volgende gegevens:
1. Naam + adresgegevens
2. De maand waarin u wenst te komen (wij kunnen geen rekening houden met door u vooropgestelde dagen en uren)
3. Gegevens en leeftijd van de berenmakers.
U ontvangt van ons een e-mail wanneer het mogelijk is om een afspraak in te boeken.

Een Berefijn moment is en unieke privé belevenis.
Gedurende dit Berefijn moment van +/- 90 minuten is het mogelijk om met MAXIMUM 4 personen een knuffelbeer te maken. Hierbij zijn dan nog 2 extra personen welkom (deze personen zullen GEEN knuffelbeer maken maar de andere vergezellen).
Tijdens een Berefijn moment zijn er dus in TOTAAL MAXIMUM 6 personen welkom waarvan er niet meer dan 4 personen een knuffelbeer maken.
Hierbij enkele voorbeelden:
Voorbeeld 1:
U boekt met 2 pers. die een knuffelbeer maken, dan mogen deze vergezeld worden van max. 4 pers. die GEEN knuffelbeer maken. Voorbeeld 2: U boekt met 1 pers. die een knuffelbeer maakt, dan mag deze vergezeld worden van max. 5 pers. die GEEN knuffelbeer maken.

Mogen wij u vragen om bovenstaande aantallen te respecteren.
Dit alles is berekend binnen de tijdspanne van één Berefijn moment.
Wenst u met meer dan 4 personen tijdens hetzelfde moment een knuffelbeer te maken dan vragen wij u om voor onze formule BEREFIJNE FEESTJES te kiezen.
KLIK HIER voor meer informatie over de BEREFIJNE FEESTJES !

Indien u op de afspraak verschijnt met meer personen dan beschreven zullen wij u geen toegang verlenen.

OPGELET !
Enkele dagen voor uw afspraak neemt BEREFIJN telefonisch contact met u op ivm uw gereserveerd Berefijn moment. Hierover zal u meer informatie terugvinden in uw bevestigingsmail.

Afspraak = Afspraak, maar… mocht u verhinderd zijn…

Berefijn werkt met een unieke en persoonlijke aanpak.
Maar dit kan enkel indien gemaakte afspraken nageleefd worden.
We vragen u daarom vriendelijk om ons minstens 24u voor de afspraak te verwittigen via telefoon 03/480.10.18 of mail (indien we niet telefonisch bereikbaar zijn) indien u uw afspraak niet zal kunnen nakomen.
Een annulatie van een afspraak belet ons om andere klanten de service te garanderen waarvoor zij ons in vertrouwen nemen.
Indien u later dan 24u voor de afspraak OF meermaals opeenvolgend uw reservatie annuleert zullen er annulatiekosten aangerekend worden.
Annulatiekost bedraagt 25€