MAAK EEN AFSPRAAK
VOOR EEN
BEREFIJN MOMENT

Maak snel een afspraak !

Je eigen knuffel-beer maken is een uniek moment en dit willen we dan ook 100 % uniek houden en maken, daarom werken wij op afspraak. Geen drukte om je heen, je bent hier helemaal alleen.

Met entertainment van onze Berentovenaar wordt dit uniek moment nog extra speciaal.

Je komt terecht in een fantastische berenwinkel vol magie, een luxueuze stoel staat voor jullie klaar, jullie zijn de koning of koningin van de berenwinkel en samen genieten we van dit uniek privé moment.

Je komt niet terecht in een grote winkel, waar bezoekers om je heen lopen, waar je aan je lot word overgelaten en winkelbedienden rond je heen lopen, neen, Berefijn is uniek en biedt jou een heerlijk moment.
Wat is nu juist een Berefijn moment? : Bij Berefijn ga je van begin tot einde zelf je knuffel samenstellen, we beginnen met kiezen, daarna gaan we vullen, ja hoor, dit mag je ook zelf doen onder begeleiding. Vervolgens gaan we je knuffel nog extra blij maken met een wensje, hartslag, geluidje en geurtje erbij en dan is het nog niet voorbij, er horen ook kleren, schoenenen accessoires bij.

De sfeer, de muziek, het entertainment en dat uniek privé moment waar iedereen van geniet, daar houden wij van. En daar houden ook zowel kinderen, tieners als volwassenen van. Niet alleen onze Berefijne Makers, maar ook begeleidende mama’s, papa’s, grootouders, peters en meters.
Voor welke leeftijd is een Berefijn moment geschikt? : Berefijn is er voor groot en klein, onze jongste bezoeker is 2 jaar en onze oudste is 85 jaar. Knuffels zijn er voor elk moment van plezier tot verdriet, van een lach tot een traan.

En … dit alles kost je niets extra, alles zit in de prijs begrepen! Berefijn, niet?
Wat kost een Berefijn moment? : U betaald enkel de producten die u aankoopt tijdens het Berefijne moment. Het Berefijne moment zelf kost niets extra. U bepaald zelf uw budget ! Alle prijzen kan u terugvinden bij de artikelen op onze webshop.

Maak snel een afspraak. Geef zeker ook het correcte aantal Berenmakers aan die je meebrengt. En vergeet hun namen, leeftijden en alle andere belangrijke info niet te vermelden in het veld ‘Opmerkingen’.
Hoe lang duurt een Berefijn moment? : Afhankelijk van het aantal Berefijne makers rekenen wij tussen de 45min. en 90min.

U kan uw afspraak hier zelf boeken, hoe ziet onze agenda er uit?
* GROENE dag = op deze dag zijn er nog vrije momenten
– WITTE uren = VRIJ MOMENT
GRIJZE uren = VOLZET
* RODE dag =
op deze dag zijn er GEEN momenten meer vrij

Check regelmatig onze agenda indien u een afspraak in de toekomst wenst te plannen, wij stellen onze agenda continue bij. Bedankt voor jullie begrip!

U bent welkom tijdens uw Berefijn moment met:
MAXIMUM 4 kinderen(-12 jaar) en 1 volwassenen (+12jaar)
Elke persoon vanaf 6 jaar draagt VERPLICHT een MONDMASKER !
Indien u op de afspraak verschijnt met meer personen dan beschreven zullen wij u geen toegang verlenen.

Afspraak = Afspraak, maar… mocht u verhinderd zijn…

Berefijn werkt met een unieke en persoonlijke aanpak. Maar dit kan enkel indien gemaakte afspraken nageleefd worden. We vragen u daarom vriendelijk om ons minstens 24u op voorhand te verwittigen via mail of telefoon 03/480.10.18 indien u uw afspraak niet zal kunnen nakomen.