MAAK EEN AFSPRAAK
VOOR EEN
BEREFIJN MOMENT

Maak snel een afspraak !

Je eigen knuffel-beer maken is een uniek moment en dit willen we dan ook 100 % uniek houden en maken, daarom werken wij op afspraak. Geen drukte om je heen, je bent hier helemaal alleen.

Met entertainment van onze Berentovenaar wordt dit uniek moment nog extra speciaal.

Je komt terecht in een fantastische beren belevingsruimte vol magie, een luxueuze stoel staat voor jullie klaar, jullie zijn de koning of koningin van de berenruimte en samen genieten we van dit uniek privé moment.

Je komt niet terecht in een grote winkel, waar bezoekers om je heen lopen, waar je aan je lot word overgelaten en winkelbedienden rond je heen lopen, neen, Berefijn is uniek en biedt jou een heerlijk moment.
Wat is nu juist een Berefijn moment? : Bij Berefijn ga je van begin tot einde zelf je knuffel samenstellen, we beginnen met kiezen, daarna gaan we vullen, ja hoor, dit mag je ook zelf doen onder begeleiding. Vervolgens gaan we je knuffel nog extra blij maken met een wensje, hartslag, geluidje en geurtje erbij en dan is het nog niet voorbij, er horen ook kleren, schoenen en accessoires bij.

De sfeer, de muziek, het entertainment en dat uniek privé moment waar iedereen van geniet, daar houden wij van. En daar houden ook zowel kinderen, tieners als volwassenen van. Niet alleen onze Berefijne Makers, maar ook begeleidende mama’s, papa’s, grootouders, peters en meters.
Voor welke leeftijd is een Berefijn moment geschikt? : Berefijn is er voor groot en klein, een Berefijn moment is een unieke beleving waar je vanaf 4 jaar tem. 99 jaar van kan genieten. Jongere bezoekers zijn zéker ook welkom bij Berefijn! Uit ervaring merken we dat personen jonger dan 4 jaar dit moment op een andere manier beleven en/of hebben ze het moeilijker met een langer aandachtsmoment (duurtijd +/- 60 à 90 minuten). Knuffels zijn er voor elk moment van plezier tot verdriet, van een lach tot een traan.

Een Uniek en Privé Berefijn moment voor een kleine prijs! Berefijn, niet?
Wat is de prijs van een Berefijn moment? : Bij een reservatie van een Berefijn moment betaalt u een reservatiekost van 10,00€. Deze reservatiekost dient u te betalen BINNEN DE 60 MINUTEN na het maken van uw reservatie. Anders is uw reservatie niet geldig en zal deze niet worden opgenomen in onze agenda ! Deze kosten staan in voor de administratie, de reservatie en alle nodige faciliteiten tijdens uw Berefijn uniek privé moment. Deze kosten worden niet in mindering gebracht tijdens uw Berefijn moment, u betaald tijdens uw Berefijn moment alle producten die u dan aankoopt. U bepaald tijdens het moment zelf uw budget ! Betaalmogelijkheden tijdens een Berefijn moment zijn Bancontact / Pinnen of Cash. Alle prijzen kan u terugvinden bij de artikelen op onze webshop.

Een afspraak maken? Gelieve de gekozen datum en het gekozen tijdsslot goed te controleren alvorens u bevestigd en betaald. U maakt best niet te lang op voorhand een afspraak zodat u zeker gezond bent op de dag van de reservatie. Geef ons het correcte aantal Berenmakers en begeleiders door, hieraan worden geen wijzigingen meer aangebracht na bevestiging van uw reservatie. En vergeet hun namen, leeftijden en alle andere belangrijke info niet te vermelden in het veld ‘Opmerkingen’.
Hoe lang duurt een Berefijn moment? : Afhankelijk van het aantal Berefijne makers rekenen wij tussen de 45min. en 90min. OPGELET ! Bij het te laat komen op de afspraak wordt de duurtijd van uw BEREFIJN moment aangepast aan de nog beschikbare tijd. Zodat het volgende Berefijn moment op tijd kan starten. BEREFIJN is voorzien van een GRATIS parking vlak voor de deur.

Een Berefijn moment is en unieke privé belevenis.
Gedurende dit Berefijn moment van +/- 90 minuten is het mogelijk om met MAXIMUM 4 personen een knuffelbeer te maken. Hierbij zijn dan nog 2 extra personen welkom (deze personen zullen GEEN knuffelbeer maken maar de andere vergezellen).
Tijdens een Berefijn moment zijn er dus in TOTAAL MAXIMUM 6 personen welkom waarvan er niet meer dan 4 personen een knuffelbeer maken. Hierbij enkele voorbeelden: Voorbeeld 1: U boekt met 2 pers. die een knuffelbeer maken, dan mogen deze vergezeld worden van max. 4 pers. die GEEN knuffelbeer maken. Voorbeeld 2: U boekt met 1 pers. die een knuffelbeer maakt, dan mag deze vergezeld worden van max. 5 pers. die GEEN knuffelbeer maken.

Mogen wij u vragen om bovenstaande aantallen te respecteren. Dit alles is berekend binnen de tijdspanne van één Berefijn moment. Wenst u met meer dan 4 personen tijdens hetzelfde moment een knuffelbeer te maken dan vragen wij u om voor onze formule BEREFIJNE FEESTJES te kiezen.KLIK HIER voor meer informatie over de BEREFIJNE FEESTJES!

Wenst u een afspraak in een maand die momenteel nog niet beschikbaar staat?
Wij stellen onze agenda enkele weken voorafgaand op een nieuwe maand pas open, dit om de Berefijne momenten en Berefijne Feestjes correct op elkaar te kunnen afstemmen.
Stuur een e-mail naar  info@berefijn.be met volgende gegevens:
Naam + adresgegevens + maand waarin u wenst langs te komen + gegevens en leeftijd van de berenmakers.
Berefijn kan GEEN REKENING houden met door u vooropgestelde dagen en/of uren.
Er worden GEEN Berefijne privé momenten vooraf aangenomen !
Als Berefijn de email met uw gegevens heeft ontvangen plaatsen wij u op onze lijst.
Van zodra het mogelijk is om online een afspraak te maken stellen wij u hiervan op de hoogte via email. Vervolgens kan u zelf een afspraak inplannen.

U kan uw afspraak hier zelf boeken, hoe ziet onze agenda er uit?
* GRIJZE
dag = op deze dag zijn er GEEN momenten mogelijk (u krijgt de melding: kies een andere dag)
* RODE dag = op deze dag zijn er GEEN momenten meer vrij
* GROENE
dag = op deze dag zijn er nog vrije momenten beschikbaar
– WITTE tijdsblok = VRIJ MOMENT
– GRIJZE
tijdsblok = REEDS VOLLEDIG VOLZET

LET OP ! LEES GOED NA wat u moet invullen en vul alles correct en volledig in ! Indien u op de afspraak verschijnt met meer personen dan hierboven beschreven of dan door u doorgegeven heeft in uw reservatie zullen wij deze personen geen toegang verlenen.

VERGEET NIET onder het invulformulier op OPSLAAN te klikken, anders zal er GEEN RESERVATIE worden geregistreerd !!!

Reservatiekosten

Bij reservatie van een Berefijn moment betaalt u een reservatiekost van 10,00€.
Deze kosten vertegenwoordigen de administratie, reservatie en alle faciliteiten gebruikt tijdens uw Berefijn uniek privé moment.

Deze kosten worden niet in mindering gebracht tijdens uw Berefijn moment, u betaalt tijdens uw Berefijn moment alle producten die u op dat moment aankoopt.

Uw afspraak is slechts definitief na ontvangst van de reservatiekost.

Afspraak = Afspraak, maar… mocht u verhinderd zijn…

Berefijn werkt met een unieke en persoonlijke aanpak.
Maar dit kan enkel indien gemaakte afspraken nageleefd worden.
Een afspraak afzeggen of verplaatsen kan tot 7 dagen op voorhand en uitsluitend via telefoon 03/480.10.18. Annulaties via e-mail worden niet aanvaard.
Een annulatie van een afspraak belet ons om andere klanten de service te garanderen waarvoor zij ons in vertrouwen nemen.
Indien u toch moet annuleren, lees dan hier onze annuleringsvoorwaarden.