Privacybeleid | Rechten en plichten

Algemene voorwaarden

Door gebruik te maken van de website van Berefijn (een merknaam van Fun-Events Bvba) gaat de bezoeker stilzwijgend akkoord met onderstaande gebruiksvoorwaarden en erkent hij uitdrukkelijk dat de op deze website weergegeven informatie, gegevens en andere elementen het rechtmatige eigendom zijn en blijven van Berefijn / Fun-Events Bvba. of andere rechthebbenden en verbindt zich er uitdrukkelijk toe geen wijzigingen aan te brengen in deze informatie en gegevens.

Bescherming van persoonlijke gegevens

Verzamel persoonlijke gegevens

De meeste informatie die wij op onze sites verstrekken, is beschikbaar zonder dat u persoonlijke informatie hoeft te verstrekken.

In bepaalde gevallen wordt u echter om persoonlijke gegevens gevraagd. Dit kan het geval zijn als u een vraag stelt via een formulier, een bestelling plaatst of een e-mail stuurt naar Berefijn en u zich wilt abonneren op een nieuwsbrief.

Wij willen uw privacy respecteren. De beheerders van de sites die persoonsgegevens verzamelen, moeten deze behandelen in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens.

De websitebeheerder van Berefijn geeft u de volgende wettelijke garanties:

  • wij verzamelen en verwerken uw persoonlijke gegevens alleen om de door u gevraagde informatie te verstrekken of om de diensten te leveren die u online nodig heeft.
  • de verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot het beoogde doel.
  • wij maken uw persoonlijke gegevens niet bekend aan derden en gebruiken deze ook niet voor direct marketingdoeleinden.
  • u heeft altijd toegang tot uw persoonsgegevens, kunt de juistheid ervan verifiëren en onjuistheden laten corrigeren. Hiervoor kunt u contact opnemen met de beheerder van de betreffende site.
  • Berefijn / Fun-Events Bvba neemt de best mogelijke veiligheidsmaatregelen om te voorkomen dat derden misbruik maken van uw persoonsgegevens.

Details over de wettelijke garanties en de contactgegevens van de verantwoordelijken zijn te vinden op de sites zelf waar de persoonsgegevens worden verzameld.

Logbestanden

Tijdens uw bezoek aan Berefijn verzamelen wij informatie in logbestanden zoals de bezochte pagina’s, het IP-adres van uw computer en het type browser dat u gebruikt. Wij verzamelen deze informatie uitsluitend voor de statistische analyse van bezoekersaantallen en verkeer op de site, om de informatie en het dienstenaanbod beter af te stemmen op de behoeften van de gebruikers.

Informatie en aansprakelijkheid

De site van Berefijn wil u snel toegang bieden tot de online informatie en diensten van Berefijn.

Op de site wordt verwezen naar diverse webpagina’s van Fun-Events Group, die onderdeel zijn van het internetdomein Fun-Shop, of die zich op een andere www-site bevinden. Daarnaast bevat de site ook hyperlinks naar online informatie over andere activiteiten van Fun-Shop / Fun-Events Bvba. De algemene coördinatie van Fun-Events valt onder:

Berefijn / Fun-Events Bvba
Dhr. Kerkhofs Pieter
Tel: 0032 (0) 3 / 480.10.18
Mobiel: 0032 (0) 476 / 53.97.96
BTW: BE 0807.776.210
Erkenningsnummer: VG.1386 / BA
info@fun- evenementengroep.be

Intellectueel eigendom

U heeft het recht om de informatie op deze website te raadplegen, te downloaden en te reproduceren voor persoonlijk gebruik, op voorwaarde dat u de bron vermeldt, overeenkomstig de bepalingen van de wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten.

Deze toestemming geldt echter niet voor teksten waarbij uitdrukkelijk gebruiksbeperkingen zijn vermeld. Voor de reproductie of het gebruik van multimedia-informatie (geluid, beeld, software, etc.) is altijd voorafgaande toestemming vereist.

U mag het Berefijn-logo en de topbanners van Berefijn en subwebs niet kopiëren en gebruiken in andere publicaties zonder uitdrukkelijke toestemming van Berefijn / Fun-Events Bvba.

Over de reproductie van de informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met de beheerder van de betreffende webpagina’s.

Berefijn / Fun-Events Bvba. behoudt alle intellectuele eigendomsrechten op de websites zelf en op de ter beschikking gestelde informatie.

Informatie en afbeeldingen op deze website en de informatie die daarmee verband houdt, zowel direct als indirect, zijn beschermd door het auteursrecht en mogen niet in welke vorm dan ook worden verveelvoudigd, verkocht, herschreven of heruitgegeven en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, elektronisch of elektronisch. op enige andere wijze zonder voorafgaande toestemming van Berefijn / Fun-Events Bvba. of de rechthebbende.

Het geheel of gedeeltelijk presenteren, reproduceren, verspreiden, verkopen, distribueren, publiceren, aanpassen en gebruiken voor commerciële doeleinden op welke wijze dan ook van de inhoud van deze website, drukwerk en andere bedrijfsdocumenten van Berefijn / Fun-Events Bvba. is verboden zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Berefijn / Fun-Events Bvba. Het is eveneens verboden deze informatie elektronisch op te slaan of te gebruiken voor illegale doeleinden of voor doeleinden vreemd aan Berefijn / Fun-Events Bvba.

De gebruiker erkent uitdrukkelijk dat de verstrekte informatie en gegevens eigendom zijn van Berefijn / Fun-Events Bvba. en/of haar leveranciers en verbindt zich ertoe daar geen wijzigingen in aan te brengen.

Berefijn / Fun-Events Bvba. is niet verantwoordelijk voor enige beslissing of actie die de gebruiker neemt op basis van de verstrekte informatie of gegevens; noch is zij verantwoordelijk voor fouten of vergissingen; noch is zij verantwoordelijk jegens de gebruiker of derden voor enige directe, indirecte, incidentele schade, winstderving, verlies van kansen of enige schade veroorzaakt door nalatigheid of vergetelheid bij het verstrekken, samenvatten, schrijven, interpreteren, rapporteren en verspreiden van informatie. of gegevens met behulp van deze website en aanverwante informatiediensten, en dit ook als Berefijn / Fun-Events Bvba. gewaarschuwd voor dergelijke schade.

Berefijn / Fun-Events Bvba. streeft ernaar haar dienstverlening zoveel mogelijk permanent toegankelijk te houden. Door gevallen van overmacht kan de toegang tot de site onderbroken worden, maar Berefijn / Fun-Events Bvba. kan de toegang ook onderbreken voor onderhoud en updates of om enige andere technische reden. Berefijn / Fun-Events Bvba. en haar leveranciers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele storingen, onderbrekingen of fouten in deze website en aanverwante informatiediensten. Storingen, onderbrekingen of fouten in de elektronische levering kunnen in geen geval aanleiding geven tot enige financiële compensatie, om welke reden dan ook.

Op deze website zijn diverse links te vinden van Berefijn / Fun-Events Bvba. aangeboden, aan websites die niet toebehoren aan Berefijn / Fun-Events Bvba. zijn maar waarvan Berefijn / Fun-Events Bvba. denkt dat dit interessant kan zijn voor de gebruiker. Deze links zijn echter louter informatief. Berefijn / Fun-Events Bvba. is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud ervan of het gebruik dat ervan zou kunnen worden gemaakt, noch garandeert Berefijn / Fun-Events Bvba. op geen enkele wijze de juistheid van de informatie verbonden aan deze links.

Deze gebruiksvoorwaarden worden beheerst door het Belgisch recht en zijn opgesteld in de geest van de Europese, Belgische en Vlaamse wetten en richtlijnen.

In geval van betwisting zijn uitsluitend de rechtbanken van Antwerpen bevoegd.

Berefijn / Fun-Events Bvba. behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen. Gegeven deze voorwaarden binden de gebruiker van de website Berefijn / Fun-Events Bvba. de gebruiker om deze pagina regelmatig te raadplegen.

Berefijn / Fun-Events Bvba. dringt er bij de gebruiker op aan om alle verkeerde of ongeautoriseerde inhoud die mogelijk beschikbaar is via deze diensten te melden, zodat Berefijn / Fun-Events Bvba. kan de nodige en passende maatregelen nemen om deze informatie te wijzigen, verwijderen of ontoegankelijk te maken.

Neem hiervoor contact op met Berefijn / Fun-Events Bvba. te contacteren via het contactformulier, e-mail en/of bovenstaande gegevens.

Berefijn / Fun-Events Bvba. en/of haar leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige vorm van schade die voortvloeit uit het gebruik van de website of de op de website beschikbare informatie, waaronder schade als gevolg van verlies van gegevens, omzet en/of winst als gevolg van of op enigerlei wijze verband houdt met het gebruik van deze website of delen daarvan, noch aanvaarden zij enige aansprakelijkheid voor enige vorm van schade als gevolg van eventuele fouten of vergissingen. Elke vorm van transactie die via Berefijn / Fun-Events Bvba verloopt. website of op basis van de inhoud van de website is geheel voor rekening en risico van de gebruiker/bezoeker van de website.

Indien een andere gebruiker misbruik maakt van de installatie- of toegangsmogelijkheden van de gebruiker, is de gebruiker hiervoor verantwoordelijk.

Wijziging en kennisgeving van privacybeleid

Wij behouden ons het recht voor om dit privacybeleid aan te passen, op voorwaarde dat de gebruikers hiervan op deze plaats op de hoogte worden gesteld.

Copyright

Niets van deze website mag worden gebruikt zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Berefijn / Fun-Events Bvba, behalve wanneer het gaat om downloaden, bekijken en/of afdrukken voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.

Vragen?

Indien u vragen heeft over het Privacybeleid van Fun-Events Group, kunt u contact met ons opnemen . Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen.